info@deoudewegen.nl

      Ingen, Gelderland

gallery/logo

Centrum voor spiritueel onderwijs, persoonlijke coaching en kruidengeneeswijzen

gallery/c2d0b278f549699443345300e6bf9e45

Animysticus

 

 

 

De opleiding Animysticus is een schriftelijke opleiding (via e-mail of via post) welke een breed scala aan mystieke, esoterische en spirituele onderwerpen behandeld. Animysticus is een samenvoeging van Animisme (zie: over ons) en Mystiek.

De opleiding duurt twee jaar waarbij je elke maand kunt beginnen of kunt stoppen. Je kan kiezen voor een derde jaar waarbij de aandacht niet ligt op het theoretische gebied maar op het groei- en belevingsgebied.

De student heeft veel keuzemogelijkheden bij deze opleiding. Je kan je vakken kiezen, je kan aangeven hoeveel lessen je per maand wilt ontvangen, er zijn in het tweede jaar keuzevakken en je kan kiezen de lessen per post of per e-mail te ontvangen.

Het is een schriftelijke opleiding, waarbij je wel ten allen tijde voor hulp en begeleiding contact op kan nemen met het Centrum De Oude Wegen.

Een greep uit de onderwerpen:

Reinigen, elementen, Keltische jaarfeesten, astronomie, anatomie, geschiedenis, diverse culturen en religies, filosofie, kruidenleer, vervaardiging van o.a. kaarsen en een gewaad, meditatie en visualisatie, runen.... en nog veel meer!

In het tweede jaar kun je uit verschillende keuzevakken kiezen, naast de standaard lessen. 

 

De kosten volgen deze formule:

5,- per les

5,- druk en -verzendkosten (welke vervallen als je de opleiding per e-mail volgt)

Per maand komt dat neer op 20,- wanneer je de lessen per e-mail ontvangt, of 25,- wanneer je de lessen per post ontvangt. Als je drie lessen volgt is het 15,- voor de lessen per e-mail of 20,- voor de lessen per post, enz.

Bij deze opleiding hoort een lespakket welke wij kostendekkend versturen (25,-) Je kan er ook voor kiezen om het lespakket zelf samen te stellen.

Je kan kosteloos en vrijblijvend de studiegids en een proefles aanvragen: contact

 

 

Studeren bij De Oude Wegen

Dit is ons educatief aanbod, klik op de opleiding voor meer informatie