Ingen, Gelderland

De Oude Wegen

Centrum voor spirituele ontwikkeling en begeleiding

Spirituele en persoonlijke Begeleiding

Bij Centrum De Oude Wegen kun je terecht voor coaching en privé-les (of een combinatie hiervan). Begeleiding wordt gedaan door Oriana van Tergouw (zie hier meer over haar). 

 

 

Coaching

 

Soms weten we niet goed 'hoe nu verder', zowel op spiritueel vlak als op persoonlijk vlak. Of de ontwikkelingen gaan zo snel dat we een luisterend oor nodig hebben om alles een plek te geven. Soms wil je het roer geheel omgooien, of wil je juist bepaalde zaken in je leven leren accepteren.

 

Een mens maakt veel mee in het leven.  Een lifecoach kan met je mee kijken en onderzoekt samen met jou waar je heen wilt. Zowel door te luisteren als door praktisch te kijken wat kan en wat nodig is.

 

 

Privéles

 

Passen de opleidingen en cursussen van De Oude Wegen (of elders) niet goed bij jou of vind je het prettiger om één-op-één te werken? Wil je verder op je spirituele pad maar weet je nog niet goed waar je interesses liggen? Zoek je een mentor op het vlak van spirituele, persoonlijke en paranormale ontwikkeling? Dan is wellicht privé-les iets voor jou.

 

 

Tarieven

 

Coaching of privéles of een combinatie van beiden kost 25 euro per keer, met een maximum van ongeveer twee uur. Je bepaalt zelf hoe vaak je komt, met een maximum van tweemaal per maand. Draagkrachtkorting in overleg.