Ingen, Gelderland

De Oude Wegen

Centrum voor spirituele ontwikkeling en begeleiding

Beleven

Bij

De Oude Wegen

Bij De Oude Wegen is er natuurlijk ook van alles te beleven! Door te vieren, te creëren, te experimenteren en te beleven groeit iedereen, en gaat men terug naar huis met een aandenken en nieuwe contacten.

 

Feesten van de seizoenen

 

We vieren de zonnewendes (rond 21 december, 21 maart, 21 juni en 21 september), de Keltische feesten Beltane rond 1 mei (viering van het leven, de liefde, de komende zomer) en Samhain ("sowen") rond 31 oktober (viering van het loslaten, een eerbetoon aan zij die er niet meer zijn, het einde van de oogst).

 

Zie voor de data, kosten en lokatie de Facebookpagina van De Oude Wegen. Ongeveer twee maanden vóór een feest wordt er een evenement aangemaakt op deze pagina.

 

De kosten zijn 5 euro voor een viering.

 

Kruiden High Tea

 

Bij De Oude Wegen kan je, samen met familie of vrienden, een Kruiden High Tea beleven. Er is een rondleiding in de Kruidenhof met uitleg over kruiden, drie gangen smakelijke hapjes, diverse soorten kruidenthee om te proeven en de dag wordt afgesloten met het maken van een zalf, die ieder in een mooi potje mee naar huis kan nemen.

 

De kosten zijn 20,- per persoon, met een minimum van twee personen.

Neem contact op met De Oude Wegen om een datum te boeken. 

 

 

Praktijk dagen

 

Er zijn dagen en avonden dat er een workshop aangeboden wordt, door de vaste docenten of gastdocenten. Denk hierbij aan het maken van een kruidentuintje in een schaal, het maken van krachtvoorwerpen (zoals een sjamanen ratelaar of een drum), kaarsen gieten of wierook maken. Op Facebook geven we op tijd aan wanneer er weer een praktijkdag of praktijkavond is en wat de kosten zullen zijn.