info@deoudewegen.nl

      Ingen, Gelderland

gallery/logo

Centrum voor spiritueel onderwijs, persoonlijke coaching en kruidengeneeswijzen

gallery/c2d0b278f549699443345300e6bf9e45

De Kruidenwegen
klassikaal

 

 

De Kruidenwegen klassikaal is een eenjarige opleiding in de basis van kruidengeneeswijzen en de basis van zelfvoorzienend leven. Je leert over anatomie en pathologie (ziekteleer) en welke kruiden het beste werken bij welke kwaal. De opleiding gaat niet zozeer in op de wetenschappelijke kant en richt zich op veel voorkomende kwalen en makkelijk verkrijgbare kruiden die daarbij helpen. Ook kijken we naar de spirituele kant van kruiden.

 

Je leert 20 kruiden goed kennen en krijgt deze mee in zaadvorm. Daarnaast maken we kaarsen, zeep, wierook, zalf, tandpasta, maceraat, kruidenstempels, crème,  tinctuur, en meer. De les is een mooie balans tussen praktijk en theorie en maakt in de herfst- en lentemaanden gebruik van de Kruidenhof van het centrum.

 

De Kruidenwegen is eenmaal per maand op zondag van 10:30 - 16:00, waarbij wij samen lunchen. De studenten bedenken om de beurt een maaltijd die ofwel bij het seizoen hoort of waar verschillende kruiden in verwerkt zijn. De docent doet de boodschappen en de groep kookt samen. 

 

De kosten zijn 35 euro per maand en 30 euro met draakrachtkorting. Lunch, koffie en thee, lesmaterialen, en kruidenzaden zijn inbegrepen. Je legt je voor een half jaar vast, door het lesgeld in één keer over te maken (en daarbij 5 euro korting te krijgen) of door een automatische overschrijving in te stellen.

De Kruidenwegen klassikaal start in september en in februari.

 

 

 

 

Studeren bij De Oude Wegen

Dit is ons educatief aanbod, klik op de opleiding voor meer informatie