Centrum voor Paganisme en kruidengeneeswijzen

      Ingen, Gelderland

De Oude Wegen

Spirituele en persoonlijke Begeleiding

Begeleiding bij De Oude Wegen is een 'holistisch totaalpakket'. Coaching, energetische healing, les en kruiden als ondersteuning: het is allemaal mogelijk. Deze begeleiding wordt gedaan door Oriana van Tergouw (Lees hier meer over haar). 

 

Begeleiding

 

Soms weten we niet goed 'hoe nu verder', zowel op spiritueel vlak als op persoonlijk vlak. Of de ontwikkelingen gaan zo snel dat we een luisterend oor nodig hebben om alles een plek te geven. Soms wil je het roer geheel omgooien, of wil je juist bepaalde zaken in je leven leren accepteren.

 

"Een mens maakt veel mee in het leven.  Ik kan met je mee kijken en samen met jou onderzoeken waar je heen wilt. Zowel door te luisteren als door praktisch te kijken wat kan en wat nodig is" (Oriana)

 

Kruidengeneeswijzen

 

Het standpunt van De Oude Wegen is dat het niet verstandig is om de reguliere geneeskunde te negeren en enkel te richten op kruiden. Voor een diagnose kan de reguliere geneeskunde van levensbelang zijn en een kruidenbehandeling voor de symptomen en/of de oorzaak van deze diagnose dient altijd in samenspraak met een arts te worden samengesteld. Als hieraan voldaan is, kan een kruidenbehandeling helpen door het lichaam te ondersteunen zelf de symptomen en/of de oorzaak te bestrijden.

 

Healing

 

Soms wil je een gesprek, soms een kruidenthee en soms een les in het een of het ander. Soms kan je energetische huishouding ondersteuning gebruiken of wil je naast een reguliere en kruidenbehandeling het probleem ook energetisch aanpakken. Dat wil zeggen, op het niveau van de energie van je lichaam, je geest, je ziel. Voor Sjamanen, zeker van de stammen van vroeger, was het heel normaal om een ziekte aan te pakken met zowel kruiden als energiewerk. Concreet betekend dit dat met salie, drums en bijvoorbeeld edelstenen je energetisch systeem wordt onderzocht, gereinigd en ondersteund.

 

 

Privéles

 

Passen de opleidingen en cursussen van De Oude Wegen (of elders) niet goed bij jou of vind je het prettiger om één-op-één te werken? Wil je verder op je spirituele pad maar weet je nog niet goed waar je interesses liggen? Zoek je een mentor op het vlak van spirituele, persoonlijke en paranormale ontwikkeling? Dan is wellicht privé-les iets voor jou.

 

 

Tarieven

 

De begeleiding kost 25 euro per keer, met een maximum van ongeveer twee uur. Je bepaalt zelf hoe vaak je komt, met een maximum van tweemaal per maand. Draagkrachtkorting in overleg.