Centrum voor Paganisme (natuurreligie) en kruidengeneeswijzen

      Ingen, Gelderland

De Oude Wegen

Healing & Consult

Bij de Oude Wegen kan je voor drie verschillende zaken één-op-één terecht:

 

Privéles

Consult Kruidengeneeswijzen & Sjamanistische healing

Spirituele en persoonlijke begeleiding

 

Het komt vaak voor dat deze drie gecombineerd worden, als een 'holistisch' totaalpakket. Alle drie worden aangeboden door Oriana van Tergouw, moeder-hoeder van De Oude Wegen. Lees hier meer over haar.

 

 

Over privéles kan je lezen op de site van het Athena College voor Paganisme (www.pagancollege.nl)

 

 

Consult Kruidengeneeswijzen en Sjamanistische Healing

 

Wanneer je bij een reguliere arts bent geweest, en in overleg met de reguliere arts, kan je bij De Oude Wegen terecht voor een kruidenconsult. Dit zijn kruiden die ondersteunen bij de behandeling van symptomen en/of de oorzaak van een aandoening. Een gesprek duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. Het uitgewerkte advies op gebied van kruiden, leefstijl en voeding krijg je per e-mail. Vervolg consulten zijn meestal een half uur en kunnen ook via Zoom plaatsvinden.

 

Sjamanistische Healing houdt in dat er ook gekeken wordt naar de energetische huishouding in het lichaam, tezamen met de chakra's en de aura. Dit is optioneel bij het consult en wordt uitgevoerd op de manier hoe de Sjamanen van de  Amanayé uit Brazillië dit doen.

 

Een eerste consult kost 30 euro of 25 euro met draagkrachtkorting. Een vervolg consult kost 22,50 euro of 17,50 euro met draagkrachtkorting.

 

 

Spirituele en persoonlijke begeleiding

 

Wandelen op het spirituele pad kan best eenzaam zijn. Niet alleen wil je soms een pelgrim naast je hebben die met je meeloopt; af en toe is er het verlangen om met een gids te spreken over de weg die je volgt, de weg die je wilt volgen en de weg die achter je ligt. Of de nood om een herberg te vinden waar je even kan rusten en alles op een rij kan zetten. 

Bij De Oude Wegen kan dat. Een kop thee, een goed gesprek, maar ook oefeningen om voor jezelf helder te krijgen waar je heen wilt. Begeleiding of een stukje met je mee lopen, inspiratie of inzicht, het is mogelijk.

 

De begeleiding duurt tussen de anderhalf en twee uur, met een maximum van tweemaal per maand. 

De kosten spreken we samen af, richtprijs is tussen rond de 25 euro. Begeleiding valt namelijk in de piramide (lees hier meer over) in het onderste gedeelte.

 

 

Samen kan je het zelf