Centrum voor Paganisme (natuurreligie) en kruidengeneeswijzen

      Ingen, Gelderland

De Oude Wegen

Over De Oude Wegen

 

Waar het om jou gaat, niet om ons

Het centrum


Het Centrum De Oude Wegen is een kleinschalig centrum voor Paganisme, gevestigd in Ingen, Gelderland.

 

We bieden begeleiding, meditatie, beleving en onderwijs. Voor dit klassikale en schriftelijke onderwijs hebben we het Athena College voor Paganisme in het leven geroepen. 

 

Oriana van Tergouw zorgt voor deze plek samen met vrijwilligers en deelnemers. 

 

Centrum De Oude Wegen streeft ernaar toegankelijk te zijn voor iedereen:

De lesgroepen zijn klein, er is veel individuele aandacht, de leskosten zijn niet hoog en het centrum is letterlijk en figuurlijk toegankelijk voor andersvaliden. Er is veel bespreekbaar en de groei van elke individuele student staat voorop.  

Ons beschermdier

 

De merel, die te zien is in ons symbool, is het beschermdier van het centrum.  

 

De merel belichaamt waar het centrum voor staat: luisteren naar je ziel, luisteren naar Moeder Aarde en in zuiverheid ontwikkelen. Dat laatste betekent dat iedereen bij het centrum welkom is, d.w.z. iedereen die probeert het goede te doen en het kwade te laten.

De Bibliotheek

 

 

In het leslokaal is er een kleine bibliotheek met een divers (spiritueel) aanbod. Deelnemers die met regelmaat komen kunnen gratis boeken lenen.

 

Deelnemers die eenmalig of enkele keren het centrum bezoeken betalen een borg van 10,-

(in totaal voor maximaal drie boeken).

 

We vragen je om de boeken maximaal drie maanden te lenen en eventueel de boeken per post terug te sturen indien langskomen lastig is.

Openbaar Vervoer

 

Als je met het openbaar vervoer komt kun je in het dorp (Ingen) worden opgehaald of bij de pont die vanuit Elst Utrecht komt. 

Draagkracht korting en studiebeurs

 

Bij een deel van ons aanbod staat bij de kosten dat wij draagkrachtkorting bieden. Dit houdt in dat wanneer een deelnemer weinig financiële middelen heeft, zij of hij aanspraak kan maken op korting. Het is ook mogelijk om een (gedeeltelijke) studiebeurs aan te vragen, zie www.pagancollege.nl, de website van het Athena College.

 

Schroom niet om contact op te nemen over de mogelijkheden.