info@deoudewegen.nl

      Ingen, Gelderland

gallery/logo

Centrum voor spiritueel onderwijs, persoonlijke coaching en kruidengeneeswijzen

gallery/c2d0b278f549699443345300e6bf9e45

Moeder Aarde College

 

 

Het Moeder Aarde College is theorie en praktijk gebaseerd op de seizoenen en de elementen. Het Moeder Aarde College, of te wel het MAC, bestaat uit vier blokken per jaar (trimesters) waarbij je kan kiezen om ze allemaal te volgen of delen ervan. Elk seizoen is één trimester. 

 

De lesstof staat deels vast, en deels wordt de lesstof afgestemd op de deelnemers. Zo is het Aarde-trimester gericht op kaarsen, wierook, zeep, gewaad en meer te maken, terwijl het Lucht-trimester meer theorie bevat. Als een deelnemer aangeeft meer te willen weten over, bijvoorbeeld, kruidenleer, en de rest van de groep vind dat ook interessant, kunnen we daar altijd aandacht aan besteden. Daarnaast is de spirituele en persoonlijke groei van elke deelnemer belangrijk, om gehoord te worden, te delen en te inspireren. 

 

Om te zorgen dat alle deelnemers de basis kennen alvorens aan een trimester mee te doen, zijn er 'start-dagen' enkele weken vóór het begin van een nieuw trimester waarop de basis wordt onderwezen.

De zaterdag het dichtste bij een zonnewende (begin van een seizoen) is de startdatum voor een nieuw trimester. Vervolgens zijn er drie zaterdagen per trimester, het rooster krijg je per e-mail. 

 

Kosten:

35,- per maand of met draagkrachtkorting 30,-. Wanneer in één keer overgemaakt voor een heel trimester krijg je 5,- korting (Of te wel, 100,-. Dit geldt niet voor de draagkracht-regeling). Je legt je voor één trimester vast.
Lesmateriaal, koffie en thee en lunch zijn inbegrepen.

 

Voor de 'start-dag' vragen wij je tien euro aan boodschappen mee te nemen voor de voedselbank (voedsel in blik, pasta of rijst, zeep, wasmiddel e.d. zijn zeer gewenst)

 

Studeren bij De Oude Wegen

Dit is ons educatief aanbod, klik op de opleiding voor meer informatie