Centrum voor Paganisme (natuurreligie) en kruidengeneeswijzen

      Ingen, Gelderland

De Oude Wegen

De Driehoek van De Oude Wegen

 

 

 

Driehoek?

 

Als centrum willen we bereikbaar zijn voor iedereen, juist ook financieel. Daar staat tegenover dat het centrum wel moet blijven draaien en dat voor sommigen lage lesgelden iets zeggen over de kwaliteit van de betreffende les of lessen.

 

Bij De Oude Wegen werken we wat betreft het lesgeld met een driehoek:

Het idee is eenvoudig en past bij een houding van iedereen willen kunnen steunen, de houding waar het centrum zich voor inzet.

 

Opleidingen voor persoonlijke groei en begeleiding zou zo toegankelijk mogelijk moeten zijn, met lage leskosten, draagkrachtkorting of een studiebeurs indien nodig. Als iemand spirituele begeleiding of spiritueel onderwijs zoekt, zou inkomen geen belemmering moeten zijn. Dit zit als het ware onderaan de driehoek.

Opleidingen voor vergroting van kennis; workshops, cursussen en lezingen. Vaak is er overlapping met de onderste trede.

Puur plezier

Bovenin de driehoek zit o.a. de High Tea en evenementen die men puur voor het plezier doet. Hiervoor vragen wij de gangbare tarieven. Je zou kunnen stellen dat de bovenste laag financieel de onderste laag steunt en mogelijk maakt.

Lage lestarieven mogelijk maken

Beleving is een trede apart. Immers zijn opleidingen voor spirituele groei, of theoretische opleidingen, en de bovenste trede 'plezier' ook een beleving. Met beleving bedoelen wij Sabbats, en workshops.

Natuurlijk is de praktijk niet zo zwart wit als onze driehoek. Er is veel mogelijk, juist ook voor hen die het financieel niet breed hebben. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Persoonlijke en spirituele groei

Theoretisch en praktisch onderwijs 

Beleven

Puur plezier

Persoonlijke en spirituele groei

Theoretisch en praktisch onderwijs 

Beleven