Centrum voor Paganisme en kruidengeneeswijzen

      Ingen, Gelderland

De Oude Wegen

Pagan Path

 

 

Wat is Pagan Path?

 

Pagan Path is een opleiding in esoterie, Paganisme en spiritualiteit, maar meer nog een pad naar zelfontwikkeling. Je krijgt groepslessen in theorie, praktijk, meditatie en visualisatie. Naast deze groepslessen krijg je tevens privé-les, waarbij we kijken wat jij nodig hebt op jouw spirituele weg.  Als groep leren de studenten ook van elkaar, waarbij de studenten elkaar steunen en motiveren.

 

De groepslessen zijn ingedeeld naar de elementen:

Water - meditatie, visualisatie, persoonlijke groei

Vuur - activiteiten om de zintuigen te versterken

Lunch 

Lucht - theorielessen

Aarde - praktijklessen en/of Kosmos - rituelen.

 

De privé-lessen volgen de Chakra's: je begint met de wortelchakra en gedurende het jaar werk je 'omhoog' naar de kruinchakra.

 

De opleiding duurt twee jaar. In beide zomers (de zomer na 1 jaar en de zomer na 2 jaar) is er een gezamelijke midweek vakantie, vol activiteiten, belevenissen, groepspret en spirituele verdieping. Je verbind je voor één jaar.

 

 

Hoe vaak

 

Eenmaal per maand is er op zondag een groepsles van 10 tot 16 uur. Bij het lesgeld zit één privéles inbegrepen per twee maanden. De privélessen plan je samen met de docent in en duurt twee tot drie uur per keer. Als je vaker naast de groepslessen privé-les wilt is dit goed mogelijk in overleg en voor een meerprijs.

 

Kosten

 

35 euro per maand, of 30 euro met draagkrachtkorting. De bijdrage voor de midweek groepsvakantie zijn enkel kostendekkend en liggen meestal rond de 120 euro. Je krijgt ruim op tijd de kosten en verdere details te horen.

 

Je kan kosteloos en vrijblijvend de studiegids en een proefles aanvragen: contact