info@deoudewegen.nl

      Ingen, Gelderland

gallery/logo

Centrum voor spiritueel onderwijs, persoonlijke coaching en kruidengeneeswijzen

gallery/c2d0b278f549699443345300e6bf9e45

Pagan Retreat

 

 

5 dagen lang als Pagans onder elkaar; delen, inspireren, groeien en veel plezier maken samen, met workshops, meditaties, visualisaties en ceremonieën, koken op een kampvuur en marshmellows roosteren.

 

De Pagan Retreat is er om er echt even 'helemaal' uit te zijn, op een kleine boerderij waar de meeste geluiden die je hoort kippen, paarden en schapen zijn, waar het 's nachts donker genoeg is om de sterren te zien en waar je jezelf kan onderdompelen in spiritualiteit, esoterie en de kracht van Moeder Aarde.

 

Elke dag heeft een thema, gebaseerd op de vijf elementen. De workshops, visualisaties en ceremonieën zijn daarop gebaseerd. Bijvoorbeeld een workshop zelfverdediging op dinsdag (vuur) en wierook maken op donderdag (aarde). 

 

Elke dag heeft drie 'gebedsmomenten' (jij beslist tot wie je bid), in de ochtend het inrichten van het Altaar (met wat de deelnemers belangrijk vinden) en in de middag een stilte-uur als tijd voor jezelf. Buiten dit stilte-uur kan je altijd aangeven dat je even alleen wilt zijn.

 

 

 

 

 

 

gallery/a55dea6e-bebb-42d4-81b1-c22f8acd80eb

Deze zomer wordt de retraite tweemaal gehouden:

29 juli t/m 2 augustus (maandagochtend t/m vrijdagmiddag)

en

26 t/m 30 augustus (maandagochtend t/m vrijdagmiddag)

 

De kosten zijn 150,- of 130,- met draagkrachtkorting:

Bij de prijs inbegrepen zitten de maaltijden, de overnachting bij De Oude Wegen, de workshops en de versnaperingen. Wanneer je hier overnacht kan dat in een tent (van jou of van ons) of in de Tempelkamer.

Er is een toilet en een waskom met washand, zeep en handdoek.

Je kan ook besluiten om elders te overnachten, dit is niet bij de prijs inbegrepen.